דווקא לא דורשת הרשמה. אנחנו שומרים רק כינוי, אווטאר ונתוני משחק (ניצחונות, פגיעות מדויקות, ניקוד) המקושרים למכשיר שלך.
משחקים שהסתיימו נמחקים - נשארים רק נתונים סטטיסטיים מסכמים, לעולם לא הקלפים או מהלכי המשחק עצמם.
אם אישרת התראות, אנחנו שומרים גם את טוקן ההתראות של המכשיר - אך ורק כדי להודיע לך שהגיע תורך לשחק, ולעולם לא למטרה אחרת.
ניתן למחוק את החשבון וכל הנתונים שלו בכל עת מתוך ההגדרות באפליקציה.
שאלות: bin@binrozenblum.co.il